Extract Compositum eco de coada calului, 250ml

 Extract Compositum eco de coada calului, 250ml

Pentru plante puternice. Ecologic.

Detalii


33,00 lei cu TVA

2 Produse din aceeasi categorie:

Compozit din extract de coada calului pentru plante puternice. Extractul este produs din decoct de coada calului cu adăugarea altor extracte din plante.

Aplicare: de la începutul izbucnirii mugurilor primavara până toamna, pentru a preveni deteriorarea sau slăbiciunile legate de vreme.

Cantitate de aplicare: 2-5% pentru udare sau pulverizare (20 - 50 ml la 1 l apă). Alternativ: dozare în caz de vreme umedă 0,5% la 5 zile. Se udă cu o duză fină. Se pulverizează cu puțină presiune, chiar și pe partea inferioară a frunzelor.


Momentul zilei: Pulverizați pe plantele uscate la fiecare 2-3 săptămâni (nu în timpul cand sunt expuse la soare). Pulverizați pe plantele slăbite timp de 3 zile consecutive cu repetare după o săptămână.


Ingrediente / INCI: 95,2%: decoct de coadă de cal (Equisetum arv. 7%), ierburi tansy (Tanaceti Hb. Conc. 2,5%), pelin (Artemisia absinthium 1%) și 4,8% extract de humus (15% extract de vin marc).
Informatii suplimentare:  Produsul nu este potrivit pentru consum. A se utiliza numai ca tonic pentru plante conform instrucțiunilor de utilizare.

Cantitate: 250ml

Producator: Aries Umwelprodukte Gmbh, Germania


Nu exista nici un comentariu inca.

Numai utilizatorii inregistrati pot posta comentarii.

Coş  

Nici un produs

Livrare 0,00 lei
Total 0,00 lei

Finalizare comanda