Caută

1.Vasele Skeppshult pot fi folosite fara sa fie pretratate?
Toate produsele Skeppshult sunt deja pretratate si gata sa fie utilizate! Nu mai este necesar nici un tratament suplimentar. Se recomanda totusi sa le caltiti cu apa fierbinet ca sa indeprtati orice eventuala depunere de praf. Toate vasele de gatit Skeppshult sunt deja pretratate cu ulei de rapita certificat bio KRAV.  Acesta ofera produselor culoarea neagra si capacitatea de a fi antiaderente in mod natural, fara sa fie adaugate produse chimice.

2.Produsele Skeppshult pot fi folosite pe plita cu inductie?
Da, vasele din fonta sunt cele mai bune pentru plitele cu inductie.

3.De ce Skeppshult nu produce vase emailate?
Deoarece doresc sa ofere clientilor produse cat mai naturale posibil! Conform recomandarilor “Guvernului national suedez pentru alimentatie”, pregatires si pastrarea alimentelor in vase de ceramica sau emailate nu este recomandata deoarece plumbul din acestea poate trece in mancare.  Acizii din mancare, acizii din fructe, otetul si sucurile cresc riscul de  trecere a plumbului im mancarea pregatita in astfel de vase emailate. Nu folositi vase de origine necunoscuta pentru pregatirea si pastrarea alimentelor.

4.Vasele Skeppshul pot fi folosite pe orice tip de plita?
Da! Vasele din fonta pot fi folosite pe orice tip de plita, inclusiv direct pe flacara.

5.Vasele Skeppshul zgarie ceramica sau sticla aragazului?
Produsele Skeppshult au fost testate in laboratoarele Bosch/Siemens. Rezultatul: nu zgarie ceramica sau sticla aragazului. Aceasta deoarece fonta este mai moale decat ceramica sau sticla. Dar si designul vaselor, cu fundul concav, este de asemenea, foarte important.

6.De ce produsele din fonta Skeppshult sunt asa de bune?
Aceste vase din fonta conduc si retin in mod egal caldura. Deoarece retin caldura, le fac perfecte si ca vase in care mancarea sa fie servita.

7.Sunt produsele Skeppshult sanatoase?
Aceste vase din fonta sunt fabricate fara sa fie adaugata nicio chimicala sau substanta toxica. Impreuna cu grasimea naturala ele formeaza o substanta anti-aderenta.

8.De ce sunt mai bune produsele Skeppshult decat alte vase acoperite cu materiale neaderente?
Vasele Skeppshult nu contin chimicale care sa intre in mancare atunci cand gatim.

9.Trebuie ca produsele Skeppshult sa fie asa de grele?
Produsele de calitate sunt grele!  Deoarece aceste vase sunt grele, caldura se distribuie uniform si obtinem mancare foarte gustoasa.
Agentia de Protectia Consumatorilor recomanda ca fundul vaselor pentru bucatatrie sa fie de cel putin 6mm grosime, ceea ce fireste ca vasele Skeppshult au.

10.Vasul meu de fonta a ruginit. Ce sa fac?
Vezi conditiile de intretinere.


Coş  

Nici un produs

Livrare 0,00 lei
Total 0,00 lei

Finalizare comanda

Caută