Solutie ecologica de curatat baia, 500ml, Sodasan

 Solutie ecologica de curatat baia, 500ml, Sodasan


22,00 lei cu TVA

ATENŢIE: Ultimele bucăţi în stoc!

11 Produse din aceeasi categorie:

Furnizează suprafețe curate și plăcut mirositoare. Pentru email, acril, cabine de duș, armături, faianță, inox.
Pentru igienizarea faianței, a echipamentului sanitar (email, acrilic și porțelan), a accesoriilor pentru duș, a chiuvetelor și a diverselor piese de mobilier din inox email sau porțelan.
Îndepărtează depunerile și din locurile greu accesibile. Poate fi folosită oriunde este nevoie de îndepărtarea depunerilor și a murdăriei grase în același timp.

Ingrediente: Apă, sufactanți din zaharuri, etanol (alcool vegetal), oțet organic, acid citric, uleiuri esențiale naturale (conțin: citral, d-limonen, geraniol, citronellol, linalool).

UTILIZARE / DOZAJ:
Pulverizați solutia pe suprafețe și lăsați puțin timp să acționeze în funcție de depuneri, stergeți și clătiți cu apă curată.
Notă: Nu este potrivită pentru suprafețele care conțin oxid de calciu cum ar fi marmura, alabastrul, pardoseli de terrazzo, piatră artificială, beton etc.

Ecologie
BIODEGRADABILITATE:
ETANOLUL există în mici cantități și în natură. Este 100% biodegradabil în dioxid de carbon și apă daca ajunge în apa menajeră.
În procesul de fabricație al SULFACTANÅ¢ILOR DIN ZAHARURI, substanțele componente ale zahărului și grăsimii sunt conectate în așa fel încât structura lor moleculară rămâne aceeași.
Prin urmare este relativ ușor pentru microorganisme să descompună complet acești reactanți.
ACIDUL CITRIC este un component al metabolismelor vegetale, animale și umane și este prin urmare descompus rapid și complet în dioxid de carbon și apă de microorganisme.

Fabricat in Germania

Nu exista nici un comentariu inca.

Numai utilizatorii inregistrati pot posta comentarii.