Gel de dus cu masline, Bentley, 250ml, 80% organic

Gel de dus cu masline, Bentley, 250ml, 80% organic

Folositi gelul de dus de curatare profunda pentru o zi intreaga de prospetime, cu masline, arbore de ceai si eucalipt cunoscute pentru proprietatile lor antibacteriene si de curatare.

Detalii


29,50 lei cu TVA

11 Produse din aceeasi categorie:

Folositi gelul de dus de curatare profunda pentru o zi intreaga de prospetime, cu masline, arbore de ceai si eucalipt cunoscute pentru proprietatile lor antibacteriene si de curatare. Produs certificat de Soil Association, intocmai precum toate celelalte produse marca Bentley Organic. Bentley Organic fabrica produse organice la preturi accesibile, fara compromisuri in ceea ce priveste eficienta sau continutul. Acest sapun este produs in singura fabrica de sapunuri din lume care are atat certificari organice (Soil Association), cat si standardul de mediu ISO 14001.

Ingrediente
Apa, Cocoat de Sodiu**, Oleat de Potasiu**, Lauril Betaina, Glicerina**, Clorat de Sodiu, Citrat de Sodiu, Decil Glucozida, Ulei din frunze Melaleuca Alternifolia (Arborele de ceai)*, Ulei din frunze Eucalyptus Globulus (Eucalipt)*, Ulei de Fructe Olea Europaea (Masline)*, Limonene*, Citrat de Potasiu, Acid Citric * ingredient certificat crescut organic ** derivate din ingredient certificat crescut organic

Nu exista nici un comentariu inca.

Numai utilizatorii inregistrati pot posta comentarii.