1+ 1 gratuit. Vopsea eco pentru pictat cu degetele, culoare verde, 150g

1+ 1 gratuit. Vopsea eco pentru pictat cu degetele, culoare verde, 150g

Cumparati o vopsea pentru pictat cu degetele si primiti una gratuit!

Detalii


22,00 lei cu TVA

6 Produse din aceeasi categorie:

Vopsea eco pentru pictat cu degetele, culoare verde, 150g

Vopsea luminoasa naturala din materii prime regenerabile.

Pentru pictura cu degetele, cu peria sau cu un burete pe hârtie, sticlă, lemn sau alte suprafețe. Ușor de aplicat. Poate fi amestecata cu alte vopsele din același set.

Consistența cremoasă previne picurarea. acoperire excelentă și îmbunătățite lustru. Potrivit pentru diferite tehnici de pictura favorizate de copii, cum ar fi pictura cu degetele, , gravura, ștanțare, imprimarea cu frunze și multe altele.

Vopselele pentru pictat cu degetele NAWARO sunt făcute pentru a promova creativitatea tinerilor. Pentru utilizarea în grădinițe, școli și facilități terapeutice. Vopselelepentru pictat cu degetele sunt solubile în apă și lavabile.

Pentru a îndepărta vopseaua rămasă pe piele, spalati cu apă caldă și săpun. Petele de pe textile pot fi îndepărtate prin spălare.

ATENȚIE: PERICOL DE ASFIXIERE. Conține piese mici. Copiii sub 3 ani ar trebui să fie supravegheati de către adulți. Vă rugăm să rețineți, produsul nu este destinat ca aliment. Nu se mananca.

Producator: Okonorm

Dimensiuni: 7,10 × 7,10 × 6,90 cm

Compozitie: alimente si aditivi alimentari, inclusiv coloranti alimentari, creta purificata si conservant alimentar Phenoxyethanol. Substanta amara: denotiumbenzoat. Pigmenti naturali si identic naturali, cosmetici sau alimentari.

Ambalajul produsului livrat poate sa varieze fata de imaginea prezentata in site.

Nu exista nici un comentariu inca.

Numai utilizatorii inregistrati pot posta comentarii.