Scutece ECO Naty, Nr. 5, 11-26 kg, 23 buc

Scutece ECO Naty, Nr. 5, 11-26 kg, 23 buc


51,00 lei cu TVA

3 Produse din aceeasi categorie:

Certificare OK Biobased Vincotte.

Cele mai performante și confortabile scutece ECO. 
Scutecele Naty sunt cele mai ecologice scutece de unică folosință de pe piață; producătorul a investit mult în cercetare pentru a perfecționa aceste scutece eliminând cât mai multe din materialele non-biodegradabile și păstrând în același timp calitatea și confortul. Scutecele eco Naty nu sunt albite cu clor, nu conțin latex, parfumuri sau TBT (tributyltin) și sunt hipoalergene.
 

Barierea de protecție anti-scurgeri este fabricată din peliculă de porumb nemodificat genetic, compostabil, care nu numai că este impermeabilă, dar respiră natural, ceea ce face ca scutecul Naty să fie mai aerisit, mai uscat și mai confortabil
Nu conțin clor, iar miezul absorbant este certificat FSC (Forest Stewardship Council)
Cerneala folosită pt imprimeu nu conține metale grele și nu dăunează în niciun fel sănătății
Nu conțin parfum
- Sunt hipoalergene, fiind certificate de Swedish Asthma And Allergy Association
- Sunt foarte moi, au o textură asemănătoare materialului textil, sunt subțiri și confortabile, permițându-i copilașului să se miște în voie, fără a fi incomode


NATY este liderul mondial pe piața de scutece eco, fiind singurul producător care face publice ingredientele ecologice folosite.

Scutecele Naty nu conțin ftalați, compuși organostanici (MBT, DBT, TBT), metale grele, sunt fără clor, formaldehidă, colofoniu, coloranți azoici, PVC sau alte substanțe dăunătoare sănătății sau mediului încojurător. Produsele Naty sunt certificate ca neconținând NICIUN compus alergen sau substanțe iritante, cancerigene sau mutagene.

 

Cantitate: 23 buc

Nu exista nici un comentariu inca.

Numai utilizatorii inregistrati pot posta comentarii.

Coş  

Nici un produs

Livrare 0,00 lei
Total 0,00 lei

Finalizare comanda